Sedihnye.. hajat hati nak buat spring cleaning utk hosting. Nampaknya betul2 clean! Gue terdelete database. Huuuuuuuuuuuuu sedihnye.. Backup ada… tapi 26/4. Dah la dalam seminggu nih forum sangat aktif. Hm.. alhamdulillah dapat restore yang lama. Tapi masih sedih, sebab banyak posting dalam forum dan kene setup balik template dan module. Argh.. malasnya.. Ya Allah bagilah aku kekuatan..

Malam semalam cik abg telefon. Yeahooo sekurang2nya ada berita gembira… Khamis ni cik abg nak balik cuti.. Tak pe lah, pujuk diri.. walaupun 9 hari je😦 sekurang2nya budak2 ni dapat jumpa babahnya… Doa Iman dan Ummi (adik lum pandai) terjawab.. iman lately rindu sangat dengan babahnya…